ENGSUB | TRUE COLOR

“We are born not as monochrome color. We are born to complete the picture of our own lives. “

“The days of golden sunshine through the branches, your smile suddenly made me flutter.

I used to think we were just friends forever. Only bring the name of friends to be together but my heart fluttered every time I was next to you. 🍃

Do you know? I’m jealous every time you get close to someone, I feel uncomfortable every time you give someone more affection. I just want you to be with me even you named that relationship as friendship. But I, I don’t know how to call it, a little care , a little miss , a little love and a little bit angry

The song you play on guitar, is the lyrics I wrote for you but did you know this? “

—————–

“Chúng ta sinh ra không phải là những mảng màu đơn sắc. Chúng ta sinh ra là để hoàn chỉnh bức tranh của chính cuộc đời mình”

“Những ngày nắng vàng ươm xuyên qua cành lá, nụ cười của mày bỗng nhẹ làm tao xuyến xao.

Tao từng nghĩ chúng ta chỉ mãi mãi là bạn. Chỉ mang cái danh bạn bè để có thể ở cạnh nhau mà thôi. Một cái khoác vai, một cái nắm tay của tình bạn nhưng tim tao lại rung rinh mỗi lúc kề bên mày. 🍃

Mày có biết không? Tao ghen mỗi khi mày gần gũi một ai đó, tao cảm thấy khó chịu mỗi lúc mày dành cho ai đó tình cảm phần hơn. Tao chỉ muốn mày ở cạnh tao, dành cho tao thứ tình cảm chông chênh mà mày đặt tên là tình bạn, còn tao, tao không biết gọi nó là gì, một chút thương, một chút nhớ, một chút yêu và cả một chút giận hờn.

  

🎸Bản nhạc vang lên bên cây đàn guitar của mày, cũng là những lời ca tao viết lên cho mày, viết lên cho người tao dành một khoảng lớn trong tim để chứa đựng và yêu thương. Nhưng mày có từng biết điều này chưa?”

 

LINK DOWNLOAD/WATCH ONLINE

 

HOW TO DOWNLOAD OR WATCH ON GCINEE ???. CLICK HERE FOR WATCHING INSTRUCTION

WARNING : There’ll be POP UP ADS appears with some servers below, it can make a misunderstanding as a virus or something unsafe as warning from your browser or anti virus app. It’s NOT gcinee’s ads. Please consider to choose which video server is suitable to you.

SERVER/EPISODE SERVER-N SERVER-F SERVER-O SERVER-P
FULL MOVIE ENGSUB ENGSUB ENGSUB ENGSUB

1 Comment

  1. This is a short Vietnamese film about two boys who are close friends but one of them secretly loves the other one who is more interested in girls, which leads to him being saved from being beaten up badly by his friend. Thus the title, ‘True Color’, represents the solid foundation of their friendship.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*